Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Ravintolat Helsingissä”

Ravintolat Helsingissä

Helsingin ravintolat tarjoavat parastaan

Onnistunut ravintolavierailu säilyy mielessä pitkään. Positiivinen ruokailuhetki tuo iloa ja tarjoaa mahdollisuuden kertoa lähes täydellisestä ravintolakokemuksesta myös muillekin. Tutustutaan seuraavaksi Helsingin suosittuihin ravintoloihin. Jokainen paikallinen tai Helsinkiin saapuva matkailija voi löytää upeita ravintolavaihtoehtoja myös verkosta, joten ei muuta kuin tutustumaan paremmin pääkaupunkiseudun laadukkaisiin ravintoloihin.

vieraile helsingin suosituissa ravintoloissa - Helsingin ravintolat tarjoavat parastaan

Vieraile Helsingin suosituissa ravintoloissa

Ravintola Aito

Ravintola Aito Helsingin Töölössä tarjoaa suussa sulavia lounaita, päivällisiä, jälkiruokia ja brunsseja, eli aamiaisen ja lounaan yhdistelmiä. Tarjolla on myös vegaaniruokavaihtoehtoja, suosittuja erikoisruokavalioita sekä yhä useamman vierailijan nauttimia gluteenittomia vaihtoehtoja.

Ravintola Aito tarjoaa todella herkullisia ja kauniisti esille laitettuja ateriavaihtoehtoja, kuten maa-artisokkakeittoa. Paikka tarjoaa alkupaloina kermaisen suussa sulavaa juurisellerikeittoa, pääruokana esimerkiksi uunilohta tai pippuripihviä ja jälkiruoaksi uunijäätelöä. Ravintola Aito tarjoaa skandinaavista ja eurooppalaista ruokaa, joka on valmistettu maukkaista raaka-aineista. Ravintola tarjoaa ammattitaitoisen, nopean ja miellyttävän palvelun, johon kannattaa henkilökohtaisesti tutustua.

ravintola vinkkeli - Helsingin ravintolat tarjoavat parastaan

Ravintola Vinkkeli

tarjoaa todella laadukasta palvelua ja herkullista ruokaa. Pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä, sillä ravintola on erittäin suosittu. Ravintola Vinkkelissä voi nauttia herkullisia ja laadukkaita aterioita, kuten parsaa, lammaskaretta, ranskalaista hernekeittoa, entrecote-lihaa, paistettua siikaa keityttyjen perunoiden, lohkoperunoiden tai perunamuusin kerä sekä juomaksi laadukkaita viinejä. Ateria päätetään herkullisten jälkiruokien muodossa nauttimalla esimerkiksi aitoa hedelmäsalaattia, suklaakakkua ja mustikkapiirakkaa höyryävän kahvin kanssa. Ravintola löytyy osoitteesta Pieni Roobertinkatu 8, Helsinki.

Laadukkaisiin ravintoloihin kannattaa tutustua vaikkapa viikonloppuisin, tai sunnuntai-aterialle ottaa mukaan myös perheen lapset ja nuoret. Tiesitkö, että Helsingin huippuravintoloissa on tarjolla paitsi maistuvaa, niin myös todella laadukasta ja terveellistä ruokaa. Liha- ja kalaruokavaihtoehtojen lisäksi tarjolla on nykyisin myös paljon vegaanisia annoksia. Suosituissa ravintoloissa on tarjolla myös herkullisia vihanneksia, joten kyseessä on loistava tilaisuus vanhemmille opettaa lapsensa terveellisen ruoan pariin.

ravintola aito - Helsingin ravintolat tarjoavat parastaan

Tilausravintola Presidentti

Tilausravintola Presidentti järjestää kokouksia, konferensseja, illallisia ja muita suosittuja yhteenkokoontumisia ympäri vuoden. Mennäänpä siis paikan päälle tutustumaan. Laadukkaat palvelut majoituksesta suussa sulaviin ruoka-annoksiin löytyvät kaikki saman katon alta.

Original Sokos Hotel Presidentti -ravintolaan pitää tehdä iltavaraus, joka on helppo suorittaa kätevästi verkossa. Paikka on todella suosittu laadukkaan palvelun, herkullisen ruoan, korkealuokkaisten viinien ja erittäin hyvän sijaintinsa vuoksi. Ravintolan keittiömestari suunnittelee juhlaan kuin juhlaan todella näyttävät, tyylikkäät ja erittäin herkulliset ruoka-annokset tilaisuuden teeman mukaisesti.

Tilausravintola Presidentin tiloihin mahtuu 900 juhlavierasta, jonka lisäksi hotelli mukaan laskettuna juhlavieraita tiloihin sopii  jopa 2 200 henkilöä. Onnistuneiden juhlien jälkeen Tilausravintola Presidentin hotelli tarjoaa laadukkaan majoituksen hyvin varustetuissa huoneissa, jonka jälkeen vieraat voivat aamulla saapua herkulliselle brunssille raikkaan veden, tuoremehun, höyryävän teen tai kahvin kanssa tarjoiltuna. Hotellin aamiainen tarjotaan huikean runsaana ja herkullisena ruokapöytätarjoiluna. Pöydän hotellimajoituksineen voi niin ikään varata verkossa. Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki.