Press "Enter" to skip to content

Brunssi Helsingissä keskustassa

Brunssien suosio on noussut jopa räjähdysmäisesti muutaman viimeisen vuoden aikana. Brunssit ovat koko perheen kiireettömiä aamuja tai ystävysten rentoutumishetkiä varten. Kaikki nauttivat brunsseista, sillä niissä on tarjolla monenlaista syötävää ja juotavaa. Helsingistä löytyy suuri määrä erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat brunsseja viikonloppuisin. Voikin siis olla vaikeaa löytää juuri se itseään eniten kiinnostava ravintola, mutta kokeilemalla sellainen yleensä löytyy.

brunssille helsingin keskustaan - Brunssi Helsingissä keskustassa

Brunssille Helsingin keskustaan

Helsingin keskustaan on helppo lähteä brunssille, sillä sijainti on mitä mainioin. Keskustaan pääsee kulkemaan helposti eri puolilta kaupunkia tai vaikka vähän kauempaakin. Fazer Café Helsingin ydinkeskustassa on monen mielestä vierailemisen arvoinen paikka. Vaikka se tunnetaankin erityisesti makeista herkuistaan, löytyy sieltä paljon muutakin syötävää. Brunssi tarjoillaan siellä sekä lauantaisin että sunnuntaisin, joten jokainen halukas pääsee taatusti nauttimaan brunssista. Brunssiin kuuluu niin tuoreita leipiä kuin kakkujakin. Sen lisäksi myös letut ja salaatit kuuluvat olennaisena osana Fazer Cafén brunssiin. Leivän päälle laitetaan muun muassa juustoa.

Kaupungin parhaaksi brunssiksi sanotaan hotelli Kämpin sunnuntaibrunssia. Se sisältää runsaan valikoiman erilaisia alkuruokia sekä kaksi pääruokaa. Ruokien kanssa voi nauttia tuorepuristettua mehua. Hotelli Kämpin sunnuntaibrunssilla voi myös panostaa ja nauttia brunssin joko viini- tai shampanjalasin kanssa.

Jos amerikkalainen ruoka on omaan makuun, kannattaa silloin poiketa Penny-ravintolassa. Kyseinen ravintola on keskittynyt erityisen Yhdysvaltojen itärannikon herkkuihin. Ravintolassa vietetään Comfort Sundays -nimellä kulkevaa brunssia, joka todella tuo sunnuntaihin helppoutta ja pientä rentoutumista. Pennysin erikoisuuksiin kuuluvat erilaiset pannukakut sekä eggs benedict. Molemmat näistä ovat siis erittäin suosittuja myös Yhdysvaltojen itärannikolla, kuten esimerkiksi New Yorkissa. Pennysin lista pyrkii mukailemaan sesonkia, joten listalta löytyy eri vaihtoehtoja eri vuodenaikoihin. Varmaa kuitenkin on, että pannukakut kuuluvat aina olennaisena osana tämän ravintolan tarjontaan brunssin osalta.

tumblr nhvi37VUoo1ri53wlo1 1280 - Brunssi Helsingissä keskustassa