Press "Enter" to skip to content

Restaurantsorder.fi – Kirjoita meille!

Tervetuloa Restaurantsorder.fi – Kirjoita meille! -sivustolle! Sivustomme käsittelee Helsingin monipuolista ravintolavalikoimaa. Esittelemme ravintoloita, jotka tarjoavat alkuruokia ja jälkiruokia sekä brunsseja. Annamme myös vinkkejä ravintolavarausten tekemiseen. Toivomme, että tämä sivusto inspiroi ja motivoi sinua kirjoittamaan vuorostasi meille! Kerromme seuraavaksi, kuinka voit ottaa osaa Restaurantsorder.fi:n tekemiseen ja jakaa ravintolakokemuksesi – sekä topit että flopit – lukijoidemme kanssa!

innostuitko bloggaamisesta - Restaurantsorder.fi - Kirjoita meille!

Kuinka voin osallistua?

Jos sinulla on mielessäsi mielenkiintoinen Restaurantsorder.fi:n aihepiiriin liittyvä teema, kirjoitathan siitä postauksen meille! Jos olet esimerkiksi vieraillut vastikään upeassa helsinkiläisessä ravintolassa, joka on hieman vähemmän tunnettu, mutta jonka toivoisit saavan lisää huomiota, tartu ihmeessä näppiksiisi ja kerro kokemuksistasi myös muille! Tai jos olet vieraillut runsaasti kehuja saaneessa ravintolassa, joka osoittautuikin sinun kohdallasi täydelliseksi flopiksi, kerro rohkeasti myös näistä huonoista kokemuksista! Kerro ainakin, mikä kohdallasi epäonnistui ja mihin petyit? Mitä ravintola olisi voinut tehdä paremmin, jotta olisit tuntenut olosi hyväksi tai jotta annoksesi olisi ollut onnistuneempi?

vinkkeja restaurantsorderfi sivustolle kirjoittaville - Restaurantsorder.fi - Kirjoita meille!

Vinkkejä Restaurantsorder.fi-sivustolle kirjoittaville

Usein erityisen hyvin toimivat sellaiset postaukset, jotka ottavat johonkin ajankohtaiseen teemaan hieman tavallisuudesta poikkeavan tulokulman. Kerro vaikkapa kuinka olet päässyt nauttimaan Helsingin upeiden ravintoloiden upeista annoksista myös korona-aikana tehokkaan kotiinkuljetuksen ansiosta ja jaat parhaat kotiin kuljetetun ruuan vinkkisi myös lukijoillemme. Ehkäpä olet tutustunut vasta-avattuun helsinkiläiseen ravintolaan, joka osoittautui todelliseksi helmeksi ja haluat jakaa kokemuksesi muiden kanssa? Myös tällainen aihe toimii sivustollamme erityisen hyvin! Pyri kirjoittamaan postauksesta mahdollisimman selkeä, johdonmukainen ja helppolukuinen ja mieti, millaiset asiat kiinnostaisivat sinua lukijana.

kuinka voin osallistua - Restaurantsorder.fi - Kirjoita meille!

Innostuitko bloggaamisesta?

Restaurantsorder.fi tarjoaa sinulle matalan kynnyksen kokeilla ravintola-aiheista bloggaamista. Jos kuitenkin innostuit kokeilusi myötä bloggaamisesta erityisen paljon, kannattaa harkita oman blogin aloittamista. Sen ylläpitäminen on yllättävän opettavaista, antoisaa ja viihdyttävää ja voi tarjota jopa yllättäviä yhteistyökuvioita vaikkapa helsinkiläisten ravintoloiden kanssa. Jos haluat vaikkapa päästä maistelemaan ravintoloiden upeita luomuksia postausta vastaan, saattaa tämä olla mahdollista, jos blogillasi on riittävä määrä lukijoita ja jos sen lukijakunta on ehtinyt vakiintua. Monet ravintolat tuntevat suosittujen blogien voiman ja kutsuvat suositut bloggaajat mielellään maistelemaan keittiönsä herkkuja bloginäkyvyyttä vastaan.

Perinteisen blogin lisäksi voit tuoda ajatuksiasi julki esimerkiksi somessa ja Youtubessa. Facebook ja Instagram ovat tehokkaita kanavia halutessasi kertoa onnistuneista ravintolakokemuksista ja maistuvista annoksista, joista olet päässyt nauttimaan!