Press "Enter" to skip to content

Suosituimmat jälkiruuat helsinkiläisissä ravintoloissa

Monen mielestä jälkiruoka on ateriassa kuin piste I:n päällä ja moni odottaakin aivan erityisesti tätä pistettä! Mutta millaisia jälkiruokia sitten suositaan helsinkiläisissä ravintoloissa? Listasimme tähän artikkeliin muutaman hyvän vaihtoehdon. Etätöiden lisääntyminen koronapandemian myötä on saanut aikaan myös sen, että nykyisin kotiinkin on mahdollista ostaa ravintolatason jälkiruokia. Monen mielestä jälkiruuan nauttiminen auttaa jopa parantamaan elämänlaatua ja jälkiruuat ovatkin herättäneet monia herkullisia keskusteluja suosituimmilla keskustelupalstoilla.

greenbaken herkulliset mantelicroissantit - Suosituimmat jälkiruuat helsinkiläisissä ravintoloissa

Greenbaken herkulliset mantelicroissantit

Greenbaken herkulliset mantelicroissantit nostavat veden kielelle ja niistä puhutaan paljon! Nämä herkut leivotaan Helsingin Pitäjänmäellä ja ne sopivat erinomaisesti jälkiruuaksi. Croissant on ranskalaistyylinen herkku ja tätä jälkiruokaa suositellaankin aivan erityisesti vannoutuneille herkkusuille. Mantelicroissant eroaa juuri sopivasti perinteisestä croissantista, joka on monen mielestä jo hieman tylsä ja ”niin nähty” vaihtoehto. Tämä upea herkku sulaa suussa ja suorastaan koukuttaa. Jo pelkästään sen näkeminen houkuttelee asiakkaan maistamaan sitä.

mista loydan vinkkeja hyvista jalkiruokapaikoista - Suosituimmat jälkiruuat helsinkiläisissä ravintoloissa

Mistä löydän vinkkejä hyvistä jälkiruokapaikoista?

Trip Advisor on oivallinen sivusto halutessasi löytää herkullisia jälkiruokia tarjoavia ravintoloita Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta. Valitse ravintolan tyypiksi jälkiruokaravintola ja aloita erilaisiin vaihtoehtoihin tutustuminen. Yksi suosituimmista alueen jälkiruokaravintoloista on Trip Advisorin mukaan Kitty’s Milkshake Bar, joka on saanut asiakkailtaan 4,5 pistettä täydestä viidestä pisteestä 63 arvostelulla. Tässä ravintolassa tarjotaan amerikkalaistyylisiä jälkiruokia ja monen mielestä maamme parhaimpia pirtelöitä.

Toinen hyvä paikka jälkiruuista nauttivalle herkuttelijalle on Cafe Engel, joka on saanut Trip Advisorissa yleisarvosanan 4/5. Tämän paikan tuotteita ja viihtyisää miljöötä kehutaan yleisesti. Jos kaipaat kevyttä lounasbuffetia hyvillä jälkiruuilla, kannattaa kokeilla esimerkiksi Ekbergiä. Paikka on saanut asiakkailtaan Trip Advisorissa arvosanan 4/5 ja sen brunssia kehutaan yleisesti.

Trip Advisorin lisäksi esimerkiksi yllä mainitut aiheeseen liittyvät keskustelupalstat ovat oivallisia tiedon lähteitä. Toki näillä palstoilla kannattaa aina muistaa, että kommenttien takana saattaa olla kuka tahansa ja ettei kaikki mitä palstoilla sanotaan aina perustu aitoihin kokemuksiin, vaan kommenttien jättämisen taustalla saattaa olla muutakin kuin vain tarve kommentoida ravintolan tasoa tai ravintolassa saatua palvelua. Maalaisjärki onkin hyvä ottaa mukaan keskustelupalstoille!